Anti Age Power Mask nu 2 + 1 gratis.

Meer afbeeldingen

Anti Age Power Mask nu 2 + 1 gratis.
€ 7,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Krachtig vliesmasker die vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen gaat.
+ -
OF

Product Omschrijving

Het Givani Anti-Age Power Mask is een vliesmasker waarin krachtige werkstoffen zijn opgenomen.
Gedurende de inwerktijd kunnen de werkstofcomplexen maximaal door de huid worden opgenomen. De innovatieve formule helpt de huidbarrière te herstellen en huidfuncties te activeren. Toegevoegde Niacinamide en Pentapeptide ondersteunen het herstellendeproces en zorgen dat de huid voller en steviger wordt. Panthenol (Vit. B5) heeft een hydraterende werking en zorgt tevens voor een soepeler en elastischer huid. Het Givani Anti-Age Power Mask werkt doelgericht tegen droogte lijntjes en gaat vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen. Het geeft de huid een instant oppepper en na gebruik voelt uw huid zijdezacht en verzorgd aan.


Gebruik

Start uw Givani schoonheidsbehandeling met een Givani Soft Cleansing Milk en Soft Lotion. Verwijder het beschermlaagje en breng het vliesmasker aan op het gezicht. Zorg dat het vliesmasker overal goed op de huid aansluit zonder plooitjes. Laat het masker 15 - 20 minuten inwerken. Dep het laatste deel van de werkstof op de huid van hals en eventueel decolleté en masseer dit in. Breng vervolgens uw Givani Lifting Serum aan. Wacht een aantal minuten en breng dan uw Anti Age Lift Cream aan. Het mooiste resultaat wordt behaalt wanneer het Givani Anti-Age Vlies Mask in combinatie met de producten uit het Givani Anti Age Lift gamma worden gebruikt. Vraag uw Givani Beauty Consulente om advies voor het beste huidresultaat.

Ingredienten

Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Niacinamide, D-Panthenol, Glycosyl Trehalose&Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerine / Butylene Glycol / Water / Carbomer / Polysorbate 20 / Palmitoyl Pentapeptide-3, Dipotassium Glycyrrhizinate, Allantoin, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Sodium Polyglutamate, DMDM Hydrantion and lopopropynyl Butylcarbamate, Carbomer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate