Body Scrub 200 ml

Meer afbeeldingen

Body Scrub 200 ml
€ 18,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Zachte lichaamspeeling met een weldadig en verkwikkend effect door de toevoeging van eucalyptus.
+ -
OF

Product Omschrijving

Een zachte lichaamspeeling met een weldadig en verkwikkend effect door de toevoeging van eucalyptus. Het verwijdert de dode huidcellen op milde wijze door middel van zeezout en aardbeien pitjes en stimuleert de celvernieuwing. Het maakt de huid zacht en glad. Door het inmasseren bevorder je de bloedomloop en de afvoer van afvalstoffen. Geschikt als voorbereiding op een ontharingsbehandeling, want het helpt ingegroeide haartjes te voorkomen. Het verwijderen van de dode huidcellen is ook een goede voorbereiding op diverse bruiningskuren. Het bruiningsresultaat zal egaler zijn en een langer duren. Door zijn zachte structuur is deze scrub geschikt voor de gevoelige of dunnere huiddelen zoals het décolleté, maar kan ook overmatige schilfers verwijderen.

Gebruik

Om de drie dagen aanbrengen met een vochtige hand, washand of spons. Zacht cirkelende bewegingen maken over de huid met een lichte druk. Vooral op ruwere plekjes. Afspoelen met ruim water. Na de scrubbehandeling de huid bij voorkeur inwrijven met Givani Body Cream of Givani Bath & Body Oil.

Ingredienten

Glycerin, Aqua, Maris Sal, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Jojoba Wax, Fragaria Ananassa Seed Extract, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Algin, Hydroxypropyl Guar, Ethylhexylglycerin, Sodium Ferrocyanide, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Limonene.