Hygienic Hand Gel 100 ml

Meer afbeeldingen

Hygienic Hand Gel 100 ml

Normale prijs: € 5,90

€ 4,90

  • Koop 2 voor € 3,90 per stuk. en bespaar 21%
  • Koop 3 voor € 2,90 per stuk. en bespaar 41%
  • Koop 4 voor € 1,90 per stuk. en bespaar 62%

Beschikbaarheid: In voorraad

Frisse handen zonder water en zeep.
+ -
OF

Product Omschrijving

Givani Hygienic Hand Gel is een handgel ter voorkoming van microbiële besmetting die zonder water kan worden gebruikt. Met deze hygiënische handgel kunt u in een handomdraai uw handen reinigen. Dankzij de verzorgende bestanddelen, droogt de handgel uw handen niet uit maar laat ze juist heerlijk zacht aanvoelen. U heeft geen water en zeep nodig om uw handen grondig te reinigen. Deze hygiënische handgel is dus erg handig voor onderweg! Bescherm jezelf en voorkom verspreiding van bacteriën en virussen. Let op! De verpakking kan afwijken van de getoonde afbeelding.

Gebruik

U kunt deze reinigende handgel op ieder moment van de dag aanbrengen op uw handen om deze weer fris en schoon te maken. Houd de Hygiënische handgel daarom altijd bij u: de tube past gemakkelijk in uw tas en is dus ook op reis erg praktisch! Masseer de Gel goed in tot uw handen weer droog voelen.
Gebruikt u de hygiënische Hand Gel preventief om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen dan adviseren wij de handen eerst vetvrij te maken voordat de handgel wordt aangebracht.

Ingredienten

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Panthenol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine.