Miniatuursetje Baby & Kids in een small giftbox 4 x 50 ml Samples

Meer afbeeldingen

Miniatuursetje Baby & Kids in een small giftbox 4 x 50 ml Samples
€ 19,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Miniatuur setje met 4 samples Gentle Baby & Kids in een small gift box.
+ -
OF

Product Omschrijving

Dit leuke miniatuursetje bevat 4 samples van de Givani Gentle baby & kids lijn. Ideaal om cadeau te geven of om deze producten zelf uit te proberen.Alle producten uit de Gentle lijn zijn speciaal afgestemd op de verzorging van de kwetsbare baby & kids huid.

1 x Gentle Shampoo 50 ml.

Bij de ontwikkeling van deze milde shampoo is gekozen voor een plantaardige ceramide die rijk is aan Omega-6, de bouwstenen voor de huid die we zelf niet kunnen aanmaken. Daarnaast bevat de shampoo een verzachtende abrikozenolie, het cichorei suiker Biolin P, dat het huidevenwicht respecteert, en een yoghurt voor zachtheid, mildheid en extra krulletjes. De ingrediënten die zorg dragen voor een milde reiniging zijn gebaseerd op kokosolie en er zijn fucose suikers toegevoegd voor extra conditionering. Gentle Shampoo is verrijkt met een natuurlijk hydratant en een zeer milde schuimbooster. Deze milde shampoo respecteert de vochtbalans van de huid. De shampoo voelt zacht aan, verwijdert enkel vuil en zweet.

1 x Gentle Wash Gel 50 ml

Bij de ontwikkeling van deze wasgel is gekozen voor abrikozenpitolie voor een optimaal huidgevoel. Ook bevat de wasgel een mengsel van plantaardige ceramiden. Verder is het verrijkt met een yoghurt voor zachtheid en mildheid en fucose suikers voor extra conditionering. De ingrediënten die zorg dragen voor een milde reiniging zijn gebaseerd op kokosolie. Deze wasgel respecteert de vochtbalans van de huid. Gentle Wash Gel verzacht de huid, verwijdert enkel vuil en zweet.

1 x Gentle Body Oil 50 ml.

Bij de ontwikkeling van de Gentle Body olie is gekozen voor ingrediënten als abrikozenpit- en macadamia olie die zeer rijk zijn aan vitamine E, een beschermende en verzachtende functie hebben en goed worden opgenomen door de huid van uw kind. Deze zorgvuldig samengestelde zachte olie is verrijkt met jojoba olie en het huidverwant squalaan. De Gentle Body Oil koestert het delicate huidje van uw kind op een evenwichtige wijze en houdt de kinderhuid heerlijk zacht en soepel. En natuurlijk ruikt deze body oil ontzetten lekker!

1 x Gentle Bath Oil 50 ml.

Deze badolie bevat enkel het beste wat de natuur kan bieden en zorgt voor een uiterst milde en niet vette reiniging. De badolie is verrijkt met chicorei-suiker die de huidflora van de kinderhuid respecteert, zodat de huid beschermd blijft tegen schadelijke organismen. En niet te vergeten: de badolie bevat abrikozenpitolie, één van de mooiste oliën uit de natuur die helpt zorgen voor een extreem zachte huidgevoel. Zo beschermt deze badolie de droge en kwetsbare huid van uw kind langdurig tegen uitdroging.De badolie maakt geen vette randen.

Gebruik

zie individuele producten op deze site.

Ingredienten

zie individuele producten op deze site.