Over ons.

Givani Cosmetics vindt zijn oorsprong in België. Sinds 2016 is het merk in Nederland geheel gerestyled en is er met volle passie een hoogwaardige lijn producten ontwikkeld met een keur aan exclusieve zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Vernieuwend, trendy en klaar voor de Nederlandse Markt.


De meeste producten zijn van Nederlandse en Europese origine en met zorg ontwikkeld met als doel absolute topkwaliteit te bieden. Givani Cosmetics heeft als uitgangspunt “respect voor de huid”. De producten respecteren de natuurlijke werking van de huid. Ze sluiten de huid niet af en verwennen deze niet tot de volle 100% maar stimuleren het natuurlijke proces door de huid niet “lui” te laten worden. De huid kan nog ademen en zelf weerstand opbouwen wat essentieel is voor een gezonde huid.


Veiligheid boven alles, daarom is voor de parfumering en conservering van onze producten gekozen voor optimale veiligheid en bevatten ze alleen grondstoffen die noodzakelijk zijn om de ten doel gestelde kwaliteit te kunnen waarborgen.  
De producten zijn dermatologisch mild en veilig.


De make up producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië en zijn voornamelijk van minerale aard. De Research & Development afdeling heeft jarenlange ervaring in het maken van cosmetica en gebruikt alleen de beste ingrediënten.
Dat is dan ook de basis van de exclusieve samenstellingen van onze producten met maximaal resultaat die zeer mild en huidvriendelijk zijn.
De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige huid.