Tanning Spray 200 ml nu met gratis Sunface 50 ml.

Meer afbeeldingen

Tanning Spray 200 ml nu met gratis Sunface 50 ml.
€ 24,90
  • Koop 2 voor € 18,95 per stuk. en bespaar 24%
  • Koop 3 voor € 17,95 per stuk. en bespaar 28%

Beschikbaarheid: In voorraad

Natuurlijk en snel een bruin kleurtje zonder schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank.

+ -
OF

Product Omschrijving

Natuurlijk en snel een bruin kleurtje zonder schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank. Deze Tanning Spray geeft een professioneel, maar ook natuurlijk en egaal resultaat. Met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, zal je merken dat deze Tanning Spray geen vlekken of strepen achterlaat en snel droogt. De Tanning Spray is geheel veilig en geschikt voor frequent gebruik. Je behoudt een mooie, natuurlijk gebruinde huid gedurende 5 dagen. Het product is geschikt voor ieder huidtype en het gehele lichaam. Het begint direct te werken, maar is pas zichtbaar na 1 uur en werkt nog 6 uur na. Deze Tanning Spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik en +/- 20 cm van de huid gelijkmatig (van links naar rechts) met een vloeiende beweging aanbrengen op een gereinigde en onthaarde huid. Voor een langdurig egaal effect, kan de huid het best voorbehandeld zijn met de Givani Body Scrub. Op gezicht en hals wordt aanbevolen vooraf geen foundation of crème te gebruiken. 10 minuten laten drogen (eventueel versnellen met haardroger). Tot 6 uren na gebruik van deze spray geen bad of douche nemen. Voor het behouden van een mooie bruine huid wordt het aanbevolen de huid te verzorgen met de Givani Body crème en de Tanning Spray 2 x per week aan te brengen.

Ingredienten

Dimethyl Ether, Aqua, Alcohol Denat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Erythrulose, Polysorbate 20, Parfum, Citric Acid.